A2 Jardin Foya Blanca – Velutstyrt leilighet med høy, norsk standard

Beskrivelse
Flott leilighet med høy norsk standard i vakre og barnevennelige omgivelser på Jardin Foya Blanca. Leiligheten er på ett plan med 2 soverom, 2 bad, stue og et velutstyrt kjøkken og anlegget er av ypperste kvalitet med betegnelsen **** i katalogene. Stor flatskjerm med norske TV-kanaler, aircondition i stuen og begge soverom, samt varmekabler i alle gulv. Smakfullt innredet med blant annet norsk Marbodal kvalitetskjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin, micro, kjøle- og fryseskap, elektrisk komfyr, kaffetrakter o.l. Alle leilighetene på Jardin har meget gode senger og madrasser med norske dyner og puter. A 2 er velutstyrt og har nok av “kopper og karr”, samt sengetøy og håndklær. Leiligheten ligger på bakkeplan med direkte utgang til bassenget, og har egen solfylt terrasse bare noen meter fra bassenget med hagemøbler og solstoler. Solsenger til fri disposisjon rundt bassenget, så her kan man nyte solen og det gode liv dagen lang… Rombeskrivelse Leiligheten ligger på bakkeplan med alle rom på samme nivå og inneholder følgende: Stue med åpen kjøkkenløsning og spisestuebord med 6 stoler. 2 soverom, hvorav hovedsoverommet har en dobbeltseng og eget bad med wc og dusj. Det andre soverommet har en køyeseng med to sengeplasser, pluss en ekstra seng, klesskap og nattbord. Tilgang til eget bad med wc og dusj. Utenfor kjøkkenet er det utgang til patio, hvor man kan tørke klær. Utenfor stuen er det egen terrasse med hagemøbler og solstoler og direkte tilgang til bassenget. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

Korttidsleie for inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 725 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 575 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 475 euro
Ved flere personer enn 4 kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Pris per måned ved langtidsleie (over 6 ukers leie): 975 euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 80 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 100 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.
Ved korttidsleie er det minimum 2 ukers leie på alle leilighetene på Jardin.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Jardin Foya Blanca er kjent for sitt vakre hage- og bassengområdet og leilighetsanlegget er bygget vegg i vegg med det norske behandlingssenteret “Reuma-Sol”, hvor man kan få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling eller bade i anleggets bassenger. Det er også kafè og kiosk på området, og egen norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser. I tillegg kan “Restaurante El Jardin”, som har nye og dyktige eiere, anbefales med sin gode norske og spanske meny og alltid like hyggelig betjening. Det er 2 -3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til  spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-470553-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: VT-470553-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Detaljer

ID : 2373
Boligtype : Leilighet
Beliggenhet : Landlig
Utsikt : Hageutsikt
Soverom : 2
Bad : 2
Adresse : Jardín nær Foya Blanca, Alfaz del Pi
Område : Costa Blanca Nord
Sted : Alfaz del Pi
Land : Spania

Fasiliteter

Air condition
WiFi
Felles basseng
Solsenger
Utvendig dusj
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Norske tv kanaler

Kart

Scroll Up